Bloemen Rotterdam

Bloemen Rotterdam - Logo

Op zoek naar een bloemist in Rotterdam?

Zoek niet verder naar een bloemist in Rotterdam, want de meest mooie boeketten en verste bloemen vindt u in Rotterdam bij Bloemtique Bloemen. Onze bloemen komen rechtstreeks van de bloemenveiling waarna de bloemstylisten van Bloemtique Bloemen een prachtig boeket voor u draaien.
De versheid stelt ons in staat om u een 7 dagen versgarantie af te geven.

Vanaf het moment dat u bij Bloemtique Bloemen een bestelling heeft geplaatst, gaat onze bloemist aan de slag om de boeketten te schikken met
dagverse bloemen. Zodra het boeket klaar is, gaat deze met onze eigen koerier richting Rotterdam om het boeket te bezorgen bij uw dierbare vriendin,
zus, moeder, kennis of relatie.

Bloemtique Bloemen helpt u aan mooie boeketten, niet te vergeten bruidsboeketten en persoonlijke rouwbloemen in Rotterdam en omstreken.
Of het nu is in Overschie, Crooswijk of Hoogvliet.

Aanbevolen bloemen

Besteld u voor 12:00? Dan bezorgen wij uw bloemen dezelfde nog!

Bloemen Rotterdam

Handgebonden bloemwerk bij Bloemtique Bloemen in Rotterdam. In plaats van het kiezen voor kant-en-klare boeketten voor onze klanten, specialiseren wij er ons juist in om u te voorzien van handgebonden bloemwerk, waarbij de stelen één voor één worden gesorteerd. Onze bloemen stralen met exceptionele kwaliteit. Bloemtique Bloemen is een fysieke winkel op de Rozenlaan 1a, 3051LH Rotterdam. Komt gerust eens langs.

Bloemenwinkel Rotterdam Bloemtique Bloemen
CLOSE

Productcategorieën

Add to cart