Bloemen Bezorgen Barendrecht

Bloemen bestellen en bezorgen in Krimpen aan den IJssel

Heeft u geen tijd om naar een bloemenwinkel in Krimpen aan den IJssel te gaan omdat u niet uit Krimpen aan den IJssel komt of omdat u geen tijd heeft om naar een bloemenwinkel te gaan, geen zorgen! Bloemtique Bloemen levert bijna alle dagen van de week dagverse bloemen in Krimpen en omstreken. Voor 14:00 besteld is dezelfde dag nog bezorgd in Krimpen aan den IJssel. Voor 22.00 uur besteld is de volgende dag bezorgd in Krimpen aan den IJssel.

Bloemtique Bloemen bezorgt overal in Krimpen aan den IJssel. Of het nu in het Kortland, Langeland, Boveneind of in Oud Krimpen is. Vandaag besteld voor 14:00 uur is vandaag uw boeket geleverd in heel Krimpen aan den IJssel. Natuurlijk met een 7 dagen versgarantie.

Waarom Bloemtique Bloemen?

  • Iedere dag verse bloemen
  • Voor 14:00 uur besteld is vandaag bezorgd
  • 7 dagen versgarantie
  • Handgebonden boeketten gemaakt door bloemstylist

Wij bezorgen in...

Wij bezorgen bloemen in:

Barendrecht
Capelle aan den IJssel
Krimpen aan den IJssel
Nieuwerkerk aan den IJssel
Rotterdam
Schiedam
Vlaardingen

Wanneer u vragen heeft, kunt u altijd contact met ons opnemen!

Bezorgtarief

Bloemwerk op werkdagen voor 14:00 uur besteld, dezelfde dag nog bezorgd!

Bezorgkosten:€ 5,95

Wij bezorgen handgebonden bloemwerk

Handgebonden bloemwerk bij Bloemtique Bloemen in Rotterdam. In plaats van het kiezen voor kant-en-klare boeketten voor onze klanten, specialiseren wij er ons juist in om u te voorzien van handgebonden bloemwerk, waarbij de stelen één voor één worden gesorteerd. Onze bloemen stralen met exceptionele kwaliteit. Bloemtique Bloemen is een fysieke winkel op de Rozenlaan 1a, 3051LH in Rotterdam en bezorgd in Krimpen aan den IJssel en omstreken. Komt gerust eens langs in de winkel, u bent van harte welkom.

Bloemen bezorgen Barendrecht

Bloemen laten bezorgen in Krimpen aan den IJssel

Een prachtig boeket laten bezorgen in Krimpen aan den IJssel door Bloemtique Bloemen, is gegarandeerd een succes. Verras uw geliefde met een vers boeket bloemen naar keuze voor een eerlijke prijs. Bloemtique Bloemen staat voor vakmanschap. U kunt uw bloemen laten bezorgen in Krimpen aan den IJssel, vanuit het comfort van uw eigen huis. 

Bloemist in Kriimpen aan den IJssel en omstreken

Het is nog nooit makkelijker geweest om bloemen te versturen dan met bloemtiquebloemen.nl. Onze bezorgdienst in Krimpen aan den IJssel en omstreken zorgt ervoor, dat elke bloem liefdevol wordt verzorgd en zeven dagen per week naar het juiste adres van uw keuze wordt afgeleverd. 

Geboorte, geslaagd of gewoon zomaar?

Combineer een boeket bloemen met een ander leuk cadeau uit ons uitgebreide assortiment. Laat uw bloemen bezorgen in een mooie vaas, laat uw bloemen bezorgen met een leuk kaartje inc. leuke boodschap of laat alleen een vaas bezorgen. Bij Bloemtique Bloemen kan het allemaal!

Vandaag nog bezorgd met 7 dagen versgarantie

Wilt u vandaag nog bloemen laten bezorgen in Krimpen aan den IJssel? Geen probleem voor Bloemtique Bloemen! Als u voor 14:00 uur besteld (op zaterdag voor 12:00 uur),
bezorgen wij uw bestelling vandaag nog in Krimpen aan den IJssel. Razendsnel uw prachtige boeket geleverd met 7 dagen versgarantie.

CLOSE

Productcategorieën

Add to cart