Bloemen bestellen en bezorgen in Krimpen aan den IJssel​

Heeft u geen tijd of zin om naar een bloemenwinkel in Krimpen aan den IJssel te gaan. Misschien omdat u niet uit Krimpen aan den IJssel komt of omdat u geen tijd heeft om naar onze bloemenwinkel te komen? Bloemtique Bloemen levert bijna alle dagen van de week dagverse bloemen in Krimpen en omstreken. Voor 14:00 besteld is dezelfde dag nog bezorgd in Krimpen aan den IJssel. Voor 22.00 uur besteld is de volgende dag bezorgd.

Bloemtique Bloemen bezorgt overal in Krimpen aan den IJssel. Of het nu in het Kortland, Langeland, Boveneind of in Oud Krimpen is. Vandaag besteld voor 14:00 uur is vandaag uw boeket geleverd in heel Krimpen aan den IJssel. Natuurlijk met een 7 dagen versgarantie.

Waarom Bloemtique Bloemen?

  • Iedere dag verse bloemen
  • Voor 14:00 uur besteld is vandaag bezorgd
  • 7 dagen versgarantie
  • Handgebonden boeketten gemaakt door bloemstylist

Bezorggebied

Wij bezorgen bloemen in:

Barendrecht
Capelle aan den IJssel
Krimpen aan den IJssel
Nieuwerkerk aan den IJssel
Rotterdam
Schiedam
Vlaardingen

Wanneer u vragen heeft, kunt u altijd contact met ons opnemen!

Bezorgtarief

Bloemwerk op werkdagen voor 14:00 uur besteld, dezelfde dag nog bezorgd!

Bezorgkosten:€ 5,95

Bloemen laten bezorgen in Krimpen aan den IJssel​

Een prachtig boeket laten bezorgen in Krimpen aan den IJssel door Bloemtique Bloemen, is gegarandeerd een succes. Verras uw geliefde met een vers boeket bloemen naar keuze voor een eerlijke prijs. Bloemtique Bloemen staat voor vakmanschap. U kunt uw bloemen laten bezorgen in Krimpen aan den IJssel, vanuit het comfort van uw eigen huis.

Bloemist in Krimpen aan den IJssel

Onze winkel is gevestigd in Rotterdam maar Krimpen aan den IJssel is voor ons een thuiswedstrijd. Niet alleen zijn drie van onze collega’s woonachtig in Krimpen aan den IJssel maar verzorgen wij daar ook al jaren bloemenabonnementen voor bedrijven. Wij kennen al de straten uit onze hoofd. 

Bent u dus op zoek naar een kwalitatief sterke bloemist in Krimpen aan den IJssel? Zoek dan niet verder. Wij helpen u graag verder aan een mooi boeket.

Bloemen bestellen in Krimpen aan den IJssel

Het is nog nooit makkelijker geweest om bloemen te versturen dan met bloemtiquebloemen.nl. Onze bezorgdienst in Krimpen aan den IJssel en omstreken zorgt ervoor, dat elke bloem liefdevol wordt verzorgd en zeven dagen per week naar het juiste adres van uw keuze wordt afgeleverd.

Combineer een boeket bloemen met een ander leuk cadeau uit ons uitgebreide assortiment. Laat uw bloemen bezorgen in een mooie vaas, laat uw bloemen bezorgen met een leuk kaartje inc. leuke boodschap of laat alleen een vaas bezorgen. Bij Bloemtique Bloemen (de lokale bloemist in Krimpen en omstreken) kan het allemaal! 

Bloemtique Bloemen

Kitty Knol

Bloemen bezorgen Krimpen aan den IJssel
CLOSE

Productcategorieën

Add to cart