Bloemen bestellen en bezorgen in Vlaardingen​

Heeft u geen tijd om naar een bloemenwinkel in Vlaardingen te gaan omdat u niet uit Vlaardingen komt of omdat u geen tijd heeft om naar een bloemenwinkel te gaan, geen zorgen! Bloemtique Bloemen levert bijna alle dagen van de week dagverse bloemen in Vlaardingen. Voor 13:00 besteld is dezelfde dag nog bezorgd in Vlaardingen. Voor 22.00 uur besteld is de volgende dag bezorgd in Vlaardingen.

Bloemtique Bloemen bezorgt overal in Vlaardingen. Of het nu in Hoogstad, Noord, Zuidbuurt of in Lageweide is. Vandaag besteld voor 13:00 uur is vandaag uw boeket geleverd in heel Vlaardingen. Natuurlijk met een 7 dagen versgarantie.

Waarom Bloemtique Bloemen?

  • Iedere dag verse bloemen
  • Voor 13:00 uur besteld is vandaag bezorgd
  • 7 dagen versgarantie
  • Handgebonden boeketten gemaakt door bloemstylist

Bezorggebied

Wij bezorgen bloemen in:

Capelle aan den IJssel
Nieuwerkerk aan den IJssel
Rotterdam
Schiedam
Vlaardingen

Wanneer u vragen heeft, kunt u altijd contact met ons opnemen!

Bezorgtarief

Bloemwerk op werkdagen voor 13:00 uur besteld, dezelfde dag nog bezorgd!

Bezorgkosten:€ 6,95

Bloemen laten bezorgen in Vlaardingen​

Een prachtig boeket laten bezorgen in Vlaardingen door Bloemtique Bloemen, is gegarandeerd een succes. Verras uw geliefde met een vers boeket bloemen naar keuze voor een eerlijke prijs. Bloemtique Bloemen staat voor vakmanschap. U kunt uw boeket, rouwbloemen of bruidswerk laten bezorgen in Vlaardingen en omstreken, vanuit het comfort van uw eigen huis. 

Bloemist in Vlaardingen

Het is nog nooit makkelijker geweest om bloemen te versturen dan met bloemtiquebloemen.nl. Onze bezorgdienst in Vlaardingen en omstreken zorgt ervoor, dat elke bloem liefdevol wordt verzorgd en zeven dagen per week naar het juiste adres van uw keuze wordt afgeleverd. 

Combineer een boeket bloemen met een ander leuk cadeau uit ons uitgebreide assortiment. Laat uw bloemen bezorgen in een mooie vaas, laat uw bloemen bezorgen met een leuk kaartje inc. leuke boodschap of laat alleen een vaas bezorgen. Bij Bloemtique Bloemen kan het allemaal!

Vandaag nog bezorgd met 7 dagen versgarantie​

Wilt u vandaag nog bloemen laten bezorgen in Vlaardingen? Geen probleem voor Bloemtique Bloemen! Als u voor 13:00 uur besteld (op zaterdag voor 12:00 uur), bezorgen wij uw bestelling vandaag nog in Vlaardingen. Razendsnel uw prachtige boeket geleverd met 7 dagen versgarantie.

Bloemtique Bloemen

Kitty Knol

Bloemen bezorgen Vlaardingen
Een mooi boeket bestellen in Vlaardingen
CLOSE

Productcategorieën

Add to cart