Boeket bezorgen

Vandaag een boeket bloemen bezorgen? Dat kan, bestel uw boeket voor 12:00 uur en wij versturen uw boeket bloemen gegarandeerd vandaag in heel regio Rotterdam. Na 12:00 uur is het ook nog mogelijk om een boeket te bestellen, helaas is het vandaag bezorgen van uw boeket dan niet meer mogelijk.

Een prachtig boeket laten bezorgen bij Bloemtique Bloemen Rotterdam is gegarandeerd een succes. Verras uw geliefde met een vers boeket bloemen naar keuze voor een eerlijke prijs. Bloemtique Bloemen staat bezorgd een prachtig boeket voor u. U kunt uw bloemen laten bezorgen vanuit het comfort van uw eigen huis.

Via Bloemtique Bloemen kunt u heel eenvoudig een mooi boeket vinden om te bestellen. De bloemen die u in de webshop vindt, zijn zorgvuldig samengesteld. Bloem voor bloem en kleur voor kleur. Wij bieden met Valentijnsdag toepasselijke boeketten of rozen aan en kunnen deze in heel Rotterdam laten bezorgen.

  • Iedere dag verse bloemen
  • Voor 12:00 uur besteld is vandaag bezorgd
  • 7 dagen versgarantie
  • Handgebonden boeketten gemaakt door bloemstylist

Boeket bloemen versturen

Een prachtig boeket laten versturen in Rotterdam door Bloemtique Bloemen, is gegarandeerd een succes. Verras uw geliefde met een vers boeket bloemen naar keuze voor een eerlijke prijs. Bloemtique Bloemen staat voor vakmanschap. U kunt uw bloemen laten bezorgen in Rotterdam en omstreken, vanuit het comfort van uw eigen huis. U hoeft het huis niet meer uit voor de mooiste bloemen.

Boeket laten bezorgen

Bloemen op werkdagen voor 12:00 uur besteld, worden dezelfde dag nog bezorgd! Onze prachtige boeketten laten bezorgen voor al € 6,95 in heel Rotterdam en omstreken.  Wij besteden niets uit. De boeketten worden in onze winkel gedraaid en ook door Bloemtique Bloemen zelf bezorgd. Zo kunnen wij er voor zorgen, dat u altijd kwalitatief goede bloemen ontvangt en kunnen wij u een 7 dagen versgarantie afgeven.

Een mooi pluk boeket bestellen?

Bestel bij Bloemtique Bloemen ook een mooi pluk boeket. Onze pluk boeketten worden met de hand gesorteerd en in elkaar gedraaid met verse bloemen. Dit allemaal tegen voordelige tarieven. Mocht u gewenste pluk boeket er niet tussen staan? Aarzel dan niet om een berichtje te sturen en wij helpen u graag aan het pluk boeket van uw dromen. U kunt ook een foto toevoegen zodat onze bloemstylist het desgewenste pluk boeket exact na kan draaien.

Bloemtique Bloemen

Kitty Knol

Boeket bezorgen
Een mooi boeket bloemen bestellen
CLOSE

Productcategorieën

Add to cart