Onze bloemenwinkel in Rotterdam

Onze bloemenwinkel gevestigd op de Rozenlaan 1A te Rotterdam, is een algemeen bekende bloemenwinkel in de regio. Kitty Knol is de trotse eigenaresse van deze bloemenwinkel in Rotterdam. Wij zijn al jarenlange met passie en overtuiging met bloemen bezig. Bij ons aan de Kleiweg in Rotterdam vindt u altijd verse seizoensbloemen. We zijn een Lampe Berger servicepoint, dit houdt in dat wij artikelen van Lampe Berger verkopen. Verder hebben we een uitgebreide collectie vazen en verse bloemen. Daarnaast hebben we een grote collectie aan goedkopere glazen vazen. 

Wij denken graag met u mee over de aankleding van speciale gelegenheden, of dit nu een bruiloft, afscheid of een bedankje betreft. Heeft u géén tijd om bij ons langs te komen? U kunt uw boeketten ook in onze webshop bestellen. Wij bezorgen deze dan met passie en oog voor details bij u thuis of op het werk.

Mocht u geen tijd hebben om bloemen te halen voor bij u thuis of op uw bedrijf, bieden wij onze bloemabonnementservice. Wekelijks (of één keer in de veertien dagen) komen wij de bloemen bij u bezorgen. We maken boeketten en bloemstukken in alle soorten en maten.

Bloemenwinkel Rotterdam

Waarom Bloemtique Bloemen?

7 dagen vers garantie

Wij maken alleen gebruik van de verste bloemen vandaar dat wij u een 7 dagen vers garantie kunnen beloven. Wij houden ons hier aan.

Bloemstylist

Al onze boeketten worden handgebonden door onze bloemstylisten. Zo weet u, dat u een boeket ontvangt waar passie en aandacht aan besteed is.

Fysieke winkel

Wij werken niet vanuit een loods. Bloemtique Bloemen is een fysieke winkel in Rotterdam en wel bekend in de regio. U krijgt de kwaliteit die u verdiend.

CLOSE

Productcategorieën

Add to cart