Onze bloemenwinkel in Rotterdam

Onze bloemenwinkel gevestigd op Kleiweg 124A te Rotterdam, is een algemeen bekende bloemenwinkel in de regio. Kitty Knol is de trotse eigenaresse van deze bloemenwinkel in Rotterdam. Wij zijn al jarenlange met passie en overtuiging met bloemen bezig. Bij ons aan de Kleiweg in Rotterdam vindt u altijd verse seizoensbloemen. We zijn een Lampe Berger servicepoint, dit houdt in dat wij artikelen van Lampe Berger verkopen. Verder hebben we een uitgebreide collectie vazen en verse bloemen. Daarnaast hebben we een grote collectie aan goedkopere glazen vazen. 

Wij denken graag met u mee over de aankleding van speciale gelegenheden, of dit nu een bruiloft, afscheid of een bedankje betreft. Heeft u géén tijd om bij ons langs te komen? U kunt uw boeketten ook in onze webshop bestellen. Wij bezorgen deze dan met passie en oog voor details bij u thuis of op het werk.

Mocht u geen tijd hebben om bloemen te halen voor bij u thuis of op uw bedrijf, bieden wij onze bloemabonnementservice. Wekelijks (of één keer in de veertien dagen) komen wij de bloemen bij u bezorgen. We maken boeketten en bloemstukken in alle soorten en maten.

Bloemenwinkel Rotterdam

Waarom Bloemtique Bloemen?

7 dagen versgarantie

Wij maken alleen gebruik van de verste bloemen vandaar dat wij u een 7 dagen versgarantie kunnen beloven. Wij houden ons hier aan.

Bloemstylist

Al onze boeketten worden handgebonden door onze bloemstylisten. Zo weet u, dat u een boeket ontvangt waar passie en aandacht aan besteed is.

Fysieke winkel

Wij werken niet vanuit een loods. Bloemtique Bloemen is een fysieke winkel in Rotterdam en wel bekend in de regio.

7 dagen versgarantie

Onze bloemstylisten, werken alleen met verse bloemen die vaak nog dezelfde ochtend van de veiling of zelfs van de kweker afkomen. Dit betekent dat wij op alle bloemen en planten minimaal zeven dagen versgarantie geven. Onder versgarantie verstaan wij dat uw boeket na zeven dagen nog vers in de vaas hoort te staan. 

Indien u boeket niet minimaal zeven dagen vers in uw vaas staan, vragen wij u vriendelijk doch dringend om altijd contact met ons op te nemen. Aangezien wij van bloemen houden willen wij altijd een super vers product leveren en wij staan achter ons product. 

Bloemenstal
Bloemen bezorgen Rotterdam

Bloemstylist

Onze bloemstylisten hebben allemaal een grote passie voor bloemen. Al onze boeketten worden handgebonden door onze bloemstylisten. Zo weet u, dat u een boeket ontvangt waar passie en aandacht aan besteed is. Wij stellen u nooit teleur met onze boeketten, rouwbloemen en bruidsboeketten.

Onze bloemstylisten hebben 1 voor 1 jarenlange ervaring. Wij zijn op de hoogte van de nieuwste trends, weten wat wij wel moeten doen maar ook vooral wat niet. Onze bloemstylisten maken het onmogelijke, mogelijk en helpen u graag aan een prachtig boeket.

Fysieke winkel

Onze bloemenwinkel gevestigd op Kleiweg 124A, is welbekend in regio Rotterdam. U kunt bij ons terecht voor mooie potten, vazen, cadeaus, prachtige boeketten, mooie rouwboeketten en natuurlijk prachtige bruidsboeketten.

U bent van harte welkom en natuurlijk kunnen wij u ook voorzien van geheel vrijblijvend advies. Onder het genot van een goede bak koffie, bespreken wij graag de mogelijkheden. 

Bloemen Rotterdam
CLOSE

Productcategorieën

Add to cart