Bruidsboeket bezorgen

Bloemtique Bloemen bezorgt u en uw partner, een onvergetelijke en prachtige huwelijksdag.
Naar wens bezorgen wij het bruidsbloemwerk op een door u aangegeven locatie en gewenst tijdstip. Wij zorgen ervoor, dat de mooiste dag van uw leven, nog mooier wordt, met Bloemtique Bloemen’s haar prachtige bruidswerk en bruidsboeketten kan uw dag niet meer stuk. Een prachtig bruidsboeket laten bezorgen door Bloemtique Bloemen is gegarandeerd een succes. Een mooie corsage, bruidsboeket of bruidswerk afleveren is voor ons dagelijks werk.

Bloemen die op de trouwlocatie geleverd dienen te worden, worden persoonlijk door Bloemtique Bloemen op de door u aangegeven locatie en plek geplaatst. Samen zorgen wij dat alles naar wens is.

  • Iedere dag verse bloemen
  • Voor 13:00 uur besteld is vandaag bezorgd
  • 7 dagen versgarantie
  • Handgebonden boeketten gemaakt door bloemstylist
Prachtig bruidsboeket bezorgen
Bruidsboeket en corsage bezorgen

Corsage bestellen

Een prachtige corsage laten maken door Bloemtique Bloemen? Wij helpen u graag verder. Omdat een bruidsboeket en corsage toch persoonlijk is, vinden wij het netter om het bruidswerk samen met u te bespreken in plaats van kant-en-klare boeketten die u kunt bestellen in onze webshop. Stuur  ons een bericht met  uw wens via het contactformulier en wij helpen u graag verder.

Bruidswerk

Omdat een bruidsboeket toch persoonlijk is, vinden wij het netter om uw bruidswerk samen met u te bespreken in plaats van kant-en-klare boeketten die u kunt bestellen in onze webshop. U bent natuurlijk van harte welkom in onze winkel op de Kleiweg in Rotterdam. De koffie staat klaar en samen bespreken wij al uw wensen door. Onze bruidswerkspecialist laat u meerdere mogelijkheden zien, waarna u samen het gewenste bruidswerk af kunt stemmen naar uw wensen.

Goedkope bruidsboeketten

U kunt het natuurlijk zo duur maken als dat u zelf wilt maar wij hanteren scherpe tarieven en het bruidswerk hoeft helemaal niet duur te zijn. Vaak staan bruidsparen eigenlijk versteld van hoe goedkoop wij het werk wel niet kunnen leveren. Dit betekent natuurlijk niet dat er op kwaliteit wordt bezuinigd. Al onze bloemen stralen met exceptionele kwaliteit maar wij zijn alleen goedkoper als onze concurrenten.

Bloemtique Bloemen

Kitty Knol

Bruidsboeket laten bezorgen
Corsages hangend aan stoel
CLOSE

Productcategorieën

Add to cart