Waarom Bloemtique Bloemen?

  • Iedere dag verse bloemen
  • Voor 14:00 uur besteld is vandaag bezorgd
  • 7 dagen versgarantie
  • Handgebonden boeketten gemaakt door bloemstylist

Wij bezorgen in...

Wij bezorgen bloemen in:

Barendrecht
Capelle aan den IJssel
Krimpen aan den IJssel
Nieuwerkerk aan den IJssel
Rotterdam
Schiedam
Vlaardingen

Wanneer u vragen heeft, kunt u altijd contact met ons opnemen!

Bezorgtarief

Bloemwerk op werkdagen voor 14:00 uur besteld, dezelfde dag nog bezorgd!

Bezorgkosten: € 5,95

Onze bloemenwinkel

Handgebonden bloemwerk bij Bloemtique Bloemen Nieuwerkerk aan den IJssel. In plaats van het kiezen voor kant-en-klare boeketten voor onze klanten, specialiseren wij er ons juist in om u te voorzien van handgebonden bloemwerk, waarbij de stelen één voor één worden gesorteerd. Onze bloemen stralen met exceptionele kwaliteit.

Bloemen bezorgen Nieuwerkerk aan den IJssel

Bloemen bezorgen Nieuwerkerk aan den IJssel

Bloemen laten bezorgen in Nieuwerkerk aan den IJssel

Een prachtig boeket laten bezorgen in Nieuwerkerk aan den IJssel door, is gegarandeerd een succes. Verras uw geliefde met een vers boeket bloemen naar keuze. Bloemtique Bloemen staat voor vakmanschap. U kunt uw bloemen laten bezorgen in Nieuwerkerk aan den IJssel en omstreken, vanuit het comfort van uw eigen huis. 

Bloemist in Nieuwerkerk aan den IJssel

Het is nog nooit makkelijker geweest om bloemen te versturen dan met bloemtiquebloemen.nl. Onze bezorgdienst in Nieuwerkerk aan den IJssel en omstreken zorgt ervoor,  dat elke bloem liefdevol wordt verzorgd en zeven dagen per week naar het juiste adres van uw keuze wordt afgeleverd. 

Een mooi boeket laten bezorgen voor elke gelegenheid

Combineer een boeket bloemen met een ander leuk cadeau uit ons uitgebreide assortiment. Laat uw bloemen bezorgen in een mooie vaas, laat uw bloemen bezorgen met een leuk kaartje inc. leuke boodschap of laat alleen een vaas bezorgen. Bij Bloemtique Bloemen kan het allemaal!

Boeket bestellen en bezorgen in Nieuwerkerk aan den IJssel

Wilt u vandaag nog bloemen laten bezorgen in Nieuwerkerk aan den IJssel? Geen probleem voor Bloemtique Bloemen! Als u voor 14:00 uur bestelt (op zaterdag voor 12:00 uur), bezorgen wij uw bestelling vandaag nog in Nieuwerkerk aan den IJssel. Razendsnel uw prachtige boeket geleverd met 7 dagen vers garantie.

CLOSE

Productcategorieën

Add to cart