Rouwboeket Rotterdam

Een rouwboeket voor een uitvaart in Rotterdam bestelt u bij Bloemtique Bloemen. Dé specialist voor rouwboeketten en rouwstukken in Rotterdam en omstreken. Wij zijn van mening dat een rouwarrangement niet per definitie sober hoeft te zijn maar dat deze ook best kleur mag bevatten.

Als uitvaart bloemist in Rotterdam hebben wij diverse voorbeelden van rouwarrangementen, rouwstukken en rouwboeketten op onze site voor u samengesteld. Wij kunnen u natuurlijk ook voorzien van professioneel advies. U kunt natuurlijk ook een rouwboeket op maat bestellen. Gebruik daarvoor het contactformulier.

  • Iedere dag verse bloemen
  • Voor 12:00 uur besteld is vandaag bezorgd
  • 7 dagen versgarantie
  • Handgebonden boeketten gemaakt door bloemstylist

Rouwboeket met lint in Rotterdam

Maak het rouwboeket af met een luxe rouwlint of rouwkaart. Deze persoonlijke manier van herinneren maakt uw rouwboeket compleet. Volledig afgestemd op uw wensen. Want een persoonlijk afscheid is het begin van een mooie herinnering. In onze webshop kunt u met de handige tool aangeven wat u op het lint wilt hebben. 

Rouwboeket bestellen in Rotterdam en omstreken

Onze rouwboeketten worden niet uitbesteed. Al het rouwwerk wordt persoonlijk door onze rouwwerkspecialist in elkaar gedraaid. Wij maken alleen gebruik van verse bloemen en zorgen ervoor, dat het rouwboeket, rouwhart of rouwarrangement op tijd op de juiste locatie aankomt.

U kunt natuurlijk ook altijd langs komen in onze winkel om uw wensen persoonlijk te bespreken.

Rozen bestellen voor een afscheid?

Wilt u een mooie bos rozen of een losse roos met lint? Dan is dit natuurlijk ook geen probleem. Wij hebben een groot assortiment aan rozen voor concurrende prijzen. U kunt ervoor kiezen om uw rozen te bestellen met blad, lint of met een persoonlijk geschreven kaartje.

Bloemtique Bloemen

Kitty Knol

Rouwboeket Rotterdam
CLOSE

Productcategorieën

Add to cart