Bloemstuk bezorgen

Een bloemstuk laten bezorgen? Als u een bloemstuk voor 12:00 uur besteld, bezorgen wij uw bloemstuk vandaag nog. Dit doen wij met onze eigen bezorgdienst zodat wij zeker weten, dat uw bloemstuk veilig aankomt.

U kunt in onze webshop vrij eenvoudig een mooi bloemstuk uitzoeken, waarna wij deze in heel regio Rotterdam voor u kunnen bezorgen. Bij Bloemtique Bloemen betaalt u nooit teveel voor uw bloemstuk. Onze bloemstukken laat u dus bezorgen voor een eerlijke prijs maar zonder in te boeten op kwaliteit.

Verras vandaag nog een geliefde vanuit het comfort van uw eigen huis. Onze bloemstukken zijn niet alleen prachtig maar een bloemstuk staat gemiddeld ook nog eens langer dan de meeste boeketten.

  • Iedere dag verse bloemen
  • Voor 12:00 uur besteld is vandaag bezorgd
  • 7 dagen versgarantie
  • Handgebonden boeketten gemaakt door bloemstylist

Bloemstuk bestellen

Een prachtig bloemstuk laten versturen in Rotterdam door Bloemtique Bloemen, is gegarandeerd een succes. U kunt uw bloemstuk vrij gemakkelijk online bestellen waarna wij deze voor u op een locatie naar keuze bezorgen. U kunt bij ons een bloemstuk bestellen en deze voorzien van een kaartje. Zo is niets te gek bij Bloemtique Bloemen. Wilt u een bloemstuk bestellen en wilt u iets anders dan dat op onze website staat afgebeeld? Stuur ons een mailtje, bel ons even op of maak gebruik van het contactformulier en wij kijken graag samen met u naar de mogelijkheden.

Een biedermeier bloemstuk

Een bloemstuk is een arrangement van bloemen waarbij de bloemen opgestoken zijn in oase. Bloemstukken zijn te bestellen in meerdere vormen en maten. Een belangrijk verschil tussen een standaard bloemstuk en een biedermeier, is de manier van binden. Zo is een biedermeier een veelgevraagd arrangement als rouwwerk. Dit komt omdat een biedermeier een bolvormig bloemstuk is, waardoor de bloemen van alle kanten mooi uitkomen.

Een bloemstuk kan dus elke vorm of maat hebben, waarbij een biedermeier dus altijd rondvormig is. Wilt u een biedermeier bestellen? Voor 12:00 besteld is vandaag nog in huis.

Bloemtique Bloemen

Kitty Knol

Bloemstuk bezorgen
Biedermeier bloemstuk bestellen
CLOSE

Productcategorieƫn

Add to cart