Bloemen bestellen en bezorgen in Schiedam​

Bloemtique Bloemen bezorgt overal in Schiedam. Of het nu in Groenoord, Schiedam Oost, Kethel of in Woudhoek is. Vandaag besteld voor 12:00 uur is vandaag uw boeket geleverd in heel Schiedam. Natuurlijk met een 7 dagen versgarantie. Wij staan voor kwaliteit.

Heeft u geen tijd om naar een bloemenwinkel in Schiedam te gaan omdat u niet uit Schiedam komt of omdat u geen tijd heeft om naar een bloemenwinkel te gaan, geen zorgen! Bloemtique Bloemen levert bijna alle dagen van de week dagverse bloemen in Schiedam. Voor 12:00 besteld is dezelfde dag nog bezorgd in Schiedam. Voor 22.00 uur besteld is de volgende dag bezorgd in Schiedam.

Waarom Bloemtique Bloemen?

  • Iedere dag verse bloemen
  • Voor 12:00 uur besteld is vandaag bezorgd
  • 7 dagen versgarantie
  • Handgebonden boeketten gemaakt door bloemstylist

Bezorggebied

Wij bezorgen bloemen in:

Capelle aan den IJssel
Nieuwerkerk aan den IJssel
Rotterdam
Schiedam
Vlaardingen

Wanneer u vragen heeft, kunt u altijd contact met ons opnemen!

Bezorgtarief

Bloemwerk op werkdagen voor 12:00 uur besteld, dezelfde dag nog bezorgd!

Bezorgkosten:€ 6,95

Bloemen laten bezorgen in Schiedam

Een prachtig boeket laten bezorgen in Schiedam door Bloemtique Bloemen, is gegarandeerd een succes. Verras uw geliefde met een vers boeket bloemen naar keuze voor een eerlijke prijs. Bloemtique Bloemen staat voor vakmanschap. U kunt uw bloemen laten bezorgen in Schiedam en omstreken, vanuit het comfort van uw eigen huis. 

Bloemist in Schiedam

Het is nog nooit makkelijker geweest om bloemen te versturen dan met bloemtiquebloemen.nl. Onze bezorgdienst in Schiedam en omstreken zorgt ervoor,  dat elke bloem liefdevol wordt verzorgd en zeven dagen per week naar het juiste adres van uw keuze wordt afgeleverd. 

Combineer een boeket bloemen met een ander leuk cadeau uit ons uitgebreide assortiment. Laat uw bloemen bezorgen in een mooie vaas, laat uw bloemen bezorgen met een leuk kaartje inc. leuke boodschap of laat alleen een vaas bezorgen. Bij Bloemtique Bloemen kan het allemaal!

Vandaag nog bezorgd met 7 dagen versgarantie​

Wilt u vandaag nog bloemen laten bezorgen in Schiedam? Geen probleem voor Bloemtique Bloemen! Als u voor 12:00 uur heeft besteld (ook op zaterdag), bezorgen wij uw bestelling vandaag nog in Schiedam. Razendsnel uw prachtige boeket geleverd met 7 dagen vers garantie.

Bloemtique Bloemen

Kitty Knol

Bloemen bezorgen Schiedam
Een mooi boeket bestellen in Schiedam
CLOSE

Productcategorieën

Add to cart