Bloemen laten bezorgen in Rotterdam

Heeft u geen tijd om naar een bloemenwinkel in Rotterdam te gaan omdat u niet uit Rotterdam komt of omdat u geen tijd heeft om naar een bloemenwinkel te gaan, geen zorgen! Bloemtique Bloemen levert bijna alle dagen van de week dagverse bloemen in Rotterdam en omstreken. Voor 12:00 besteld is dezelfde dag nog bezorgd in heel Rotterdam. Voor 22.00 uur besteld is de volgende dag bezorgd in de stad van de Euromast, de Kuip, de Erasmusbrug en onze prachtige havens.

Bloemtique Bloemen bezorgt overal in Rotterdam. Of het nu in het Oude Noorden, Rotterdam Zuid, Ommoord of in Spangen is. Vandaag besteld voor 12:00 uur is vandaag uw boeket geleverd in heel Rotterdam. Natuurlijk met een 7 dagen versgarantie.

Waarom Bloemtique Bloemen?

  • Iedere dag verse bloemen
  • Voor 12:00 uur besteld is vandaag bezorgd
  • 7 dagen versgarantie
  • Handgebonden boeketten gemaakt door bloemstylist

Bezorggebied

Wij bezorgen bloemen in:

Capelle aan den IJssel
Nieuwerkerk aan den IJssel
Rotterdam
Schiedam
Vlaardingen

Wanneer u vragen heeft, kunt u altijd contact met ons opnemen!

Bezorgtarief

Bloemwerk op werkdagen voor 12:00 uur besteld, dezelfde dag nog bezorgd!

Bezorgkosten:€ 6,95

Bloemen bestellen Rotterdam

Een prachtig boeket bestellen in Rotterdam bij Bloemtique Bloemen Rotterdam, is gegarandeerd een succes. Verras uw geliefde met een vers boeket bloemen naar keuze voor een eerlijke prijs. Bloemtique Bloemen staat voor vakmanschap. U kunt uw bloemen laten bezorgen in Rotterdam en omstreken, vanuit het comfort van uw eigen huis. 

Vandaag goedkoop bloemen laten bezorgen?

Bloemen op werkdagen voor 12:00 uur besteld, worden dezelfde dag nog bezorgd! Onze prachtige boeketten laten bezorgen voor al € 6,95 in heel Rotterdam en omstreken. Wij kunnen deze goedkope bezorgkosten hanteren, omdat wij een eigen bezorgservice hebben. Wij besteden niets uit. De boeketten worden in onze winkel gedraaid en ook door Bloemtique Bloemen zelf bezorgd. Zo kunnen wij er voor zorgen, dat u altijd kwalitatief goede bloemen ontvangt en kunnen wij u een 7 dagen versgarantie afgeven.

Bloemist Kleiweg Rotterdam

Als u tijd heeft om langs te komen, bent u natuurlijk ook van harte welkom in onze bloemenzaak op de Kleiweg. Het adres is: Kleiweg 124A, 3051 GX Rotterdam. Zo kunt u bij ons terecht voor mooie boeketten, verse rozen, rouwbloemen en natuurlijk bruidsboeketten. Bloemtique Bloemen is de bloemist in Rotterdam en omstreken.

Bloemtique Bloemen

Kitty Knol

Boeketten bezorgen Bloemen Rotterdam
Bloemen bezorgen Rotterdam
CLOSE

Productcategorieën

Add to cart