Rozen bestellen

Wilt u een vers boeket met rode of witte rozen bestellen? Rozen laten bezorgen regelt u bij ons makkelijk online, waardoor u op elk moment van de dag en waar dan ook, een boeket rozen naar wens kunt bestellen. Gekleurde rozen zijn natuurlijk ook bij ons te bestellen. Zoekt u een unieke kleur qua rozen? Mocht u niet precies kunnen vinden wat u zoekt, dan kunt u altijd het contactformulier gebruiken,  en helpen wij u graag verder!

Wilt u een roos voor een afscheid van een dierbare dan is dat natuurlijk ook geen probleem en kunnen wij deze leveren met rouwlint en bedrukking naar keuze. Heeft u toch liever een rouwboeket? Bij Bloemtique Bloemen kan het allemaal. Bloemen bestellen is nog nooit zo makkelijk geweest.

  • Iedere dag verse bloemen
  • Voor 13:00 uur besteld is vandaag bezorgd
  • 7 dagen versgarantie
  • Handgebonden boeketten gemaakt door bloemstylist

Rode rozen bestellen

Als u vandaag een bos rode rozen besteld, heeft u deze morgen in huis. Wilt u een leuke doos met rode rozen? Bijvoorbeeld in de vorm van een hart, dan is dat natuurlijk ook mogelijk. Wilt u uw rode rozen complementeren met blad? Geeft het dan even aan in de bestelling en dan zorgen wij van Bloemtique Bloemen dat het goed komt.

In het bestelproces kunt u ook een kaartje met tekst, gewenste bezorgdatum, tijd en accessoires toevoegen. Zo kunt u een mooie bos rode rozen bestellen en helemaal laten inrichten naar wens. Zo verrast u uw dierbase en geliefde pas echt.

Witte rozen bestellen

Witte rozen op werkdagen voor 13:00 uur besteld, worden dezelfde dag nog bezorgd! Onze prachtige witte rozen laten bezorgen voor al € 6,95 in heel Rotterdam en omstreken.  Wij besteden niets uit. De witte rozen worden vers van de veiling rechtstreeks  in onze winkel gedraaid en ook door Bloemtique Bloemen zelf bezorgd. Zo kunnen wij er voor zorgen, dat u altijd kwalitatief mooie en verse witte of rode rozen ontvangt en kunnen wij u een 7 dagen versgarantie afgeven.

Als u toch liever een mooi boeket wilt bestellen kan dit natuurlijk ook.

Bloemtique Bloemen

Kitty Knol

Boeket bezorgen
Een mooi boeket bloemen bestellen
CLOSE

Productcategorieën

Add to cart